Norris hűen ragaszkodik a hagyományos versenyhétvégékhez

Norris hűen ragaszkodik a hagyományos versenyhétvégékhez
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Lando Norrist különösképpen nem hozza lázba, hogy milyen formában kerül lebonyolításra egy versenyhétvége, azonban ha választani kellene, akkor a tradicionális formátumra voksolna.

Lando Norris szerint a Kínai Nagydíjon bemutatott új sprintformátummal kapcsolatban nem igazán tudja eldönteni, hogy jobb-e a pilóták és a csapatok számára. Ő inkább a hagyományos versenyhétvégéket preferálja.
Norris hangsúlyozta, hogy a lényeg az, hogy a szurkolóknak jó és érdekes show-t nyújtsanak, mivel ők azok, akik miatt a versenyzők és a csapatok a pályára lépnek.
A McLaren versenyzője szerint a pilóták nem nekik, hanem a nézőknek kell, hogy szórakoztató versenyeket nyújtsanak, így bár a sprintformátummal nem ő személyesen foglalkozik, azért tiszteletben tartja az új koncepciót.
Norris úgy véli, hogy a pilóták dolga a pályán teljesíteni, és a versenyzés közben nem kell túlságosan foglalkozniuk az események szervezésével vagy formátumokkal.
Végül Lando Norris kiemelte, hogy a legfontosabb az, hogy a Formula-1 rajongói számára izgalmas és szórakoztató versenyeket nyújtsanak, és ennek megfelelően az új sprintformátum lehetőséget adhat erre a jövőben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések