Nem megfelelő eredmények: Norris csalódott a javulás hiányában

Nem megfelelő eredmények: Norris csalódott a javulás hiányában

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az apróbb módosítások nem fogják az általános gyengeségeket megoldani – véli Lando Norris, aki nagyobb fejlődést és gyorsabb problémamegoldást várt a csapatától a téli szünet alatt.

A McLaren versenyzői tavaly rendszeresen állhattak a dobogón – közöttük Oscar Piastri sprintfutamot is nyert. Azonban az idei év első két versenyén legjobb eredményük a szaúd-arábiai Nagydíjon Piastri negyedik helye volt. Lando Norris, a csapat tapasztaltabb versenyzője elégedetlen a McLaren fejlődésével, bár belsőleg jelezte ezt. Norris szerint lassú a csapat fejlődése, de van előrelépés. A csapatnak még sokat kell dolgoznia a gyorsulás és az autóvezetés javítása érdekében.
Norris egy kisebb javulással is tud örülni, de fontosnak tartja a folyamatos fejlődést. Az Ausztrál Nagydíjra apró módosításokkal készülnek, amiket minden csapat alkalmaz. Az apró javítások az autó teljesítőképességét javítják, bár nem a legnagyobb gyengeségeiket érintik. Minden hétvégére hoznak kisebb változtatásokat, hogy fokozatosan növeljék az autó sebességét.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések