A McLaren kiesik a vb-esélyesek közül idén

A McLaren kiesik a vb-esélyesek közül idén

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Zak Brown elismerte: meglepte, hogy nem csak 2025-ben jutottak el a mostani szintre. A wokingiak vezére szerint Perezen múlhat a konstruktőri F1-es cím.

A Red Bull csapata hajtotta a 2024-es Formula-1 szezont, de a McLaren most gyorsan zárkózik feléjük, és a konstruktőri bajnokságban 42 pont a különbség a két csapat között, ami egy futamon belül ledolgozható. A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown elégedett a csapat teljesítményével, és bár nem számítottak ilyen gyors sikerekre idén, örömmel fogadják a helyzetet.

A konstruktőri cím sorsa sok mindeneken múlhat, köztük Sergio Perez formáján is, aki a Red Bull csapatát erősíti, de nem teljesített az elvárásoknak. Brown szerint Perezen is múlhat, ki lesz a végső győztes, és a végeredményt valószínűleg az utolsó verseny fogja eldönteni.

Lando Norris a McLaren pilótája egyéniben is jól szerepel, bár 78 pontra van a listavezető Max Verstappentől. Brown szerint a tavalyi hibáikból tanultak, és folyamatosan fejlődnek, próbálva megnyerni a világbajnoki címet. A csapat arra törekszik, hogy továbbra is fejlődjenek, és Norris is harcol a bajnoki címért, miközben tanul a tapasztalatokból.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések