Antonelli lenyűgözte a dicséreket a Mercedes teszt után

Antonelli lenyűgözte a dicséreket a Mercedes teszt után

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Lenyűgözte Andrea Kimi Antonelli a Mercedes technikai igazgatóját a csapattal folytatott tesztje során – James Allison szerint természetesen jött minden az olasznak vezetés közben.

Andrea Kimi Antonelli, a 17 éves Mercedes akadémistája intenzív F1-es tesztsorozaton vesz részt, és spekulációk szerint már idén bemutatkozhat a Formula-1-ben, ha a Williams Logan Sargeantet váltja és betölti a 18. életévét. Az olasz pilóta jövőre akár a Mercedes istállójában is versenyezhet Lewis Hamilton helyén az F2-ben elért eredményeinek köszönhetően.

Antonelli számos teszten vett részt a Mercedes autójában Spielbergben, Imolában és Silverstone-ban is. A csapat technikai igazgatója, James Allison elismeréssel beszélt a fiatal tehetségről, hangsúlyozva, hogy lenyűgözte a gyorsasága, kiegyensúlyozottsága és hibátlan teljesítménye. George Russell, a Mercedes pilótája is elismerte Antonelli tehetségét és potenciálját, és biztos benne, hogy a jövőben Formula-1-es pilótává válik.

A sajtóhírek szerint Antonelli és Russell együtt teszteltek Silverstone-ban, ahol az olasz hasonlóan gyors volt az időmérős szimulációkban George Russell-hoz, de hosszabb etapokon még jobb időket is produkált az F1-es pilótához képest.”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések