Leclerc kitartása és képességei: Miért bízhatunk benne, hogy Verstappen legyőzésére képes?

Leclerc kitartása és képességei: Miért bízhatunk benne, hogy Verstappen legyőzésére képes?
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Bár eddig egész hétvégén elmaradt a Red Bull-ostól az F1-es Miami Nagydíjon, a Ferrari monacói mégis optimistább a szokásosnál – elmondta, miért.

A Formula-1-es Miami Nagydíj hétvégéjén Max Verstappen mind a három, a sprintidőmérőt, a sprintfutamot, valamint a „rendes” kvalifikációt is az élen zárta az első helyen a Red Bull csapatával, míg Charles Leclerc a második helyen végzett a Ferrarival. Leclerc mégis optimistábban nyilatkozik, és úgy véli, hogy a Ferrari előrelépést ért el az autó finomhangolásával. A csapat másik versenyzője, Carlos Sainz is reménykedik a jobb teljesítményben, de visszafogottabban nyilatkozik a kihívásokról Verstappennel szemben.

Leclerc elmondása szerint a Ferrari azért tudott javulni, mert a pályakarakterisztikáknak köszönhetően erősebbek voltak Miamiban, és remélik, hogy ezt a formát sikerül tartaniuk a versenyen is. Verstappen pedig nem aggódik a riválisok helyzete miatt, bár több lehetőség is adódik a Ferrarinak az erős teljesítményre.

Mindkét csapat versenyzője bizalommal várja a vasárnapi futamot, Leclerc és Sainz is kész egy erős teljesítményre, míg Verstappen magabiztosan készül arra, hogy megvédje pole-pozícióját. A versenyhétvége ígéretes csatára készül Miamiban a Formula-1 mezőnye.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések