Mercedes: A Montreal-i verseny gyorsabbnak láttatott minket

Mercedes: A Montreal-i verseny gyorsabbnak láttatott minket

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az Ezüst Nyilak F1-es technikai igazgatója szerint előreléptek az új első szárnnyal, de az igazi erőfelmérő majd Barcelona és a következő pályák lesznek.

A Mercedes számára pozitív meglepetést okozott, hogy a Kanadai Nagydíjon George Russell pole-pozíciót és dobogót szerzett, míg Lewis Hamilton a negyedik helyen végzett.
Toto Wolff csapatfőnök és a riválisok is az új első szárny fejlesztését tekintették a Mercedes előrelépésének okának, melyet mindkét versenyző használhatott a versenyen.
James Allison, a Mercedes F1 technikai igazgatója szerint az új első szárny könnyebbé tette az autó vezetését, jobban kiegyensúlyozottá vált és a versenyzők barátjává változott.
Allison szerint a következő versenyek lesznek az igazi tesztek az autó számára, hogy megtudják a fejlesztések valódi hatását, és hogy mennyire versenyképes lesz az autó a többi pályán.
A Mercedes célja, hogy továbbra is folyamatos fejlesztésekkel tartani a lépést a versenytársakkal, és az autót a mezőny elejére erőszakolni, hogy jövőbeni versenyeken is sikeresek lehessenek.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések