Az Aston Martinhoz igazolt magyar mérnök – Steiner az elvárásokról beszélt

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Magyar mérnököt szerzett meg a Red Bulltól az Aston Martin, Günther Steiner először nyilatkozott menesztése óta. Szombati híreink.

2026-ban állítólag egy francia vetélytársat szeretne szerződtetni az Audi a Formula-1-be érkezésekor. Hegedűs Andor, aki először a Marussia csapatával versenyzett az F1-ben, most csatlakozott az Aston Martin csapatához.
Günther Steiner, a Haas csapat főnöke nyilatkozott a Autosport International Show-n, ahol elárulta, hogy Gene Haas mondta el neki a rossz hírt és beszélt a jövőbeli terveiről.
A Mercedes F1-es utánpótlása, Frederik Vesti, aki az F2 bajnoki címért vetélkedik az utolsó fordulóig, idén LMP2-es autót fog vezetni, hasonlóan Mick Schumacherhez, hogy formában maradjon a várakozásokig az F1-be való belépéséig.
A McLaren bejelentette, hogy az Estrella Galicia 0,0 ismét támogatója lesz a csapatnak, míg a Peroni a Ferrari szponzora lesz. Az Aston Martin jelenleg alkoholmentes sör nélkül marad, mert már korábban megállapodást kötött a Peroni tulajdonosával, az Asahi cégcsoporttal, csak akkor még nem derült ki, hogy melyik márkán keresztül történik a szponzorálás.
A 2024-es Dakar Rali mezőnye már hét versenynapon és hat szakaszon van túl, és az autósok és kamionosok között már eléggé egyértelművé válik a helyzet. A motorosok küzdelme hagyományosan szoros, de minden kategóriában vannak olyan vesztesek, akiket kizártak a győzelem lehetőségétől. Nézzétek meg a videónkat az első hét Dakar Rali szakaszról!
Ha a Red Bull és esetleg az F1 elől kitaszítják a 2024 végén, akkor egy új sorozatban helyet találhat: az elektromos széria társalapítója, Alejandro Agag folyamatosan meggyőzi Sergio Perezt, hogy csatlakozzon hozzájuk.
Egy kis technikai probléma okozott zavart a Varga Racing Teamnek a 2024-es Africa Eco Race tizenegyedik szakaszán, de így is sikeresen teljesítette a Varga, Toma páros. A verseny utolsó etapját a magyar egység a kilencedik helyen fejezte be – ugyanebben a helyzetben zárják az autós kategória összesített eredményét is.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések