Az európa-bajnok szimulátorpilóta, Gilyén Krisztián, hagyományt teremt az elevenek védelmében – Ajándékok gazdátlan állatokért a 11. születésnapján

Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

11. szülinapját ünnepli Gilyén Krisztián (Krisz) szimulátor- és gokartversenyző, akinek eddigi legjobb eredménye a múlt télen Kiss Norbi csapattársaként, a Révész Racing színeiben elért Digitális Kamion-Eb-győzelem.

Gilyén Krisztián a német szervezésű Fadx Suzuki Swift Cup versenysorozatban második helyezést ért el, ami nagy sikernek számít az autósportban. Emellett a fiatal pilóta aktív állatvédő is, és a születésnapi bulija alkalmával arra kérte a meghívott vendégeket, hogy az ajándékokat neki helyett a macskáárvaháznak adják, ahol önkénteskedik. A szülők támogatják mindkét szenvedélyét, az autósportot és az állatvédelmet, és ha valaki adományozna az állatvédelmi szervezetnek, azt szívesen fogadják. Kiss Norbi, az ötszörös Európa-bajnok pilóta, aki Krisz csapattársa és az alapítvány kuratóriumi tagja, természetesen ott lesz a születésnapi bulin, és támogatja Krisz kéréseit. Gilyén Krisztián már korábban is ugyanezt kérte az ajándékozóktól, és nem csak a legfiatalabb magyar autóversenyző, hanem a társadalmi felelősségvállalás egyik legifjabb magyar bajnoka is.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések