Vasseur: Lewis segíteni fog Charles-nak

Vasseur: Lewis segíteni fog Charles-nak
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A Ferrari F1-es csapatfőnöke úgy érzi, jól kijön majd egymással jövő évi két versenyzőjük. Jacques Villeneuve szerint döntő fontosságú év lesz ez Leclerc-nek.

Lewis Hamilton 2025-től a Ferrari csapatában fog versenyezni, ahol Carlos Sainz helyét fogja átvenni Charles Leclerc mellett. Bár Hamilton kevésbé eredményes, mint Sainz az aktuális szezonban, a Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur szerint Hamilton személye nyugalmat, tapasztalatot, és győzelemorientált hozzáállást fog vinni a csapatba.
Vasseur úgy véli, hogy Hamilton és Leclerc dinamikája segíteni fogja egymást, nem csak a pályán, de az év minden napján is. A Ferrari számára fontos, hogy Hamilton segítségével előrelépjenek és győzelmi tapasztalatokat szerezzenek.
A 2025-ös F1-es szezonban a Leclerc és Hamilton közti házon belüli csatát a szakértők kritikusnak tartják, különösen Leclerc számára lesz fontos, hogy bizonyítsa tehetségét és versenyképességét a jövő nagy bajnokaként. Jacques Villeneuve szerint Leclerc számára kulcsfontosságú lesz ez az év, hogy megmutassa, valóban a csúcson van-e.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések