Red Bull: Az út nem mindig könnyű, de a motorunk erősít minket 2026-ra

Red Bull: Az út nem mindig könnyű, de a motorunk erősít minket 2026-ra

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Paul Monaghan szerint vannak kihívások, de úgy gondolja, hogy képesek lesznek megoldani a feladatot, mert sok okos emberük dolgozik érte keményen.

Paul Monaghan, a Red Bull vezető mérnöke, bár kihívásokkal szembesül a Red Bull Powertrains motorprojektje kapcsán, hisz a Milton Keynesben dolgozó szakemberekben.
A Red Bull energiaitalos csapat 2022-es szezon végén búcsút int a Hondának, mely az Aston Martin partnerként folytatja, míg a Red Bull saját fejlesztésű 2026-os motorját házon belül készíti el a Ford együttműködésével.
Bár kérdések merülnek fel a projekt kapcsán, Monaghan optimistán nyilatkozott, hogy a cél az, hogy a Red Bull Powertrains legalább olyan jó munkát végezzen, mint amit a Hondával eddig tettek.
A Red Bull mérnöke szerint, bár lesznek kihívások és problémás napok, de az elkötelezett csapat képes lesz a 2026-os motor megalkotására a jövő évi szabályváltozások mellett is.
Monaghan szerint az új motor készítése bonyolult lesz, de a Red Bull csapata olyan erős és elkötelezett, hogy versenyképes erőforrást tudnak létrehozni a jövő évi Forma-1-es szezonra.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések