Az F1-es pilóták méltó búcsúja: Ricciardót legendaiként emlegetik

Az F1-es pilóták méltó búcsúja: Ricciardót legendaiként emlegetik

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


„Undorító volt, de örülök, hogy veled tehettem meg, cimbora” – írta Lewis Hamilton Ricciardo cipőzéseiről: az F1 egyik legnépszerűbb figurájától búcsúznak a riválisok.

A Forma-1-ből való távozása után Daniel Ricciardo számos kolléga búcsúüzenetét kapta a közösségi médiában, köztük Lewis Hamiltonét, aki megtiszteltetésnek nevezte vele való küzdelmüket, és tisztelte Ricciardót az állandóan vidám hozzáállásáért. George Russell megjegyezte, hogy az F1 nem lesz már ugyanaz Ricciardo nélkül.

Fernando Alonso és az Alpine csapat is kifejezték elismerésüket Ricciardo iránt, utóbbi hozzátéve, hogy fontos szerepet játszott a csapatuk történetében. Pierre Gasly és Esteban Ocon is gratuláltak előző kollégájuknak, míg Max Verstappen biztatást és sok szép pillanatot kívánt neki a jövőre nézve.

Lando Norris és Oscar Piastri is a szeretetüket fejezték ki Ricciardóval kapcsolatban, míg az egykori nagy ellenfél, a Mercedes és a jogutód Alpine az együtt töltött időre emlékezve, valamint köszönetüket fejezték ki. Mindenki Ricciardo mosolyát, vidámságát és sportemberi hozzáállását emelte ki, és sok sikert kívánt neki a jövőbeni kalandokhoz.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések