A Ferrari sebessége siralmas állapotban – Leclerc szerint

A Ferrari sebessége siralmas állapotban – Leclerc szerint

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Volt olyan időszak, aminél nem is remélhettek jobbat, és olyan is, amikor extrém beállításokkal kísérleteztek eddig 2024-ben. Most viszont egyszerűen lassúak.

A Ferrari remekül kezdte a szezont és két futamgyőzelemmel büszkélkedhet, mégis elégedetlenek, mivel a konstruktőri bajnokságban a harmadik helyen állnak a nyári szünet előtt, továbbá az utóbbi időkben inkább a negyedik erő szerepét töltötték be.
A csapat fejlesztései rossz irányba mentek, ami hátrányba hozta őket a versenytársaikkal szemben, és a tévút miatt sok időt vesztegeltek próbálkozva a beállításokkal, ami miatt nem tudtak jó eredményeket elérni.
Charles Leclerc azonban optimista a folytatást illetően, hangsúlyozva, hogy már kihozták a maximumot az autóból az idény elején, de számára nehéz volt az instabil beállítások miatt az autó határait feszegetni, ami sok pontba került a csapatnak.
Az utóbbi versenyeken az eredmények maximalizálására fókuszáltak, de belátják, hogy egyszerűen nem voltak elég gyorsak, így szükséges lesz előrelépni a szezon második felében, ha jobb eredményeket szeretnének elérni.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések