Ha nem kap esélyt, Lawson más irányba vesszi az utat

Ha nem kap esélyt, Lawson más irányba vesszi az utat
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Helmut Marko tagadja, hogy ultimátumot adott Ricciardónak, aki kemény kritikát kapott máshonnan, Lawson pedig az esélyre vár – de nem fog örökké várni a Red Bullra.

A Red Bull egyik új-zélandi forrása szerint Helmut Marko ultimátumot adott Daniel Ricciardónak, hogy ha nem tud javulni a teljesítménye, akkor elveszítheti ülését Liam Lawsonnal szemben. Helmut Marko azonban cáfolta a hírt, és szerinte ez csupán félreértésből fakad. Marko elismerte, hogy Ricciardo teljesítményével nincs minden rendben, és mentális problémákra is utalt.

Lawson arra utalt, hogy ha nem kap lehetőséget a Red Bull csapatnál, akkor máshol is szívesen versenyezne, ugyanakkor az F1-ben maradna. A Red Bull tanácsadója szerint Lawson tavalyi beugrása egyfajta állásinterjú volt, és a csapatok az F1-es teljesítmény alapján ítélik meg a versenyzőket. Sokan egyetértenek abban, hogy Lawsonnak lehetőséget kell kapnia, többek között Christijan Albers, aki Ricciardót is kritizálta, és arra szólította fel, hogy koncentráljon csak a versenyzésre.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések