Konspiráció az Andretti ellen, Hungaroring-építkezés – szerdai F1-es hírek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Indul a felújítás második üteme, Ben Sulayem kifakadt, hurrikán is hatással lehet a Mexikóvárosi Nagydíjra, nem a második helyen múlik Perez ülése: október 25. hírei.

Az első mondat, hogy hamarosan indul a fejlesztés második üteme a Hungaroringen, mely során megújul a főtribün, főépület és paddock, valamint épülnek gyalogos alagutak is az F1-es Magyar Nagydíj helyszínén.

A második mondatban azt említik, hogy a Hungaroring eredetileg a Formula-1-re lett tervezve, de vizsgálják a lehetőségeit annak, hogy a pályát átalakítsák, és alkalmas legyen a MotoGP fogadására is.

A harmadik mondatban szó van egy állítólagos vita épülése a Cadillac és az Andretti csapat között az F1 részéről, és arról, hogy a fia halálakor is támadták az FIA elnökét a csapatok.

A negyedik mondatban megjegyzik, hogy Mexikóvárosban megosztó képek készültek óriásplakátról, amelyen Perez szerepel, hogy megnyugtassák a rajongókat.

Az ötödik mondatban beszélnek arról, hogy az Otis hurrikán hatással lehet az F1-es hétvégére Mexikóvárosban, ugyanis nedves időjárás várható a pénteki szabadedzésekre.

A hatodik mondatban a Red Bull csapatfőnöke kiemeli, hogy Sergio Perez helyezése nem határozza meg annak az esélyét, hogy a csapatnál maradjon 2024-ben.

A hetedik mondatban Hamilton arról beszél, hogy képes lenne felvenni a versenyt Verstappennel, de csak akkor, ha minden tényező összejön.

Az nyolcadik mondatban az Aston Martinnál elismerik, hogy a szimulátor problémákat okozott, de az austini fejlesztési csomagnak pozitív hatása látszik a vasárnapi szabadedzés alapján.

A kilencedik mondatban Ocon és Piastri azt mondják, hogy nem látnak semmi különlegeset az USA Nagydíj rajti balesetében.

Az utolsó mondatban említik, hogy egy ember kórházba került a Formula-E tűzeset miatt.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések