Kiss Norbi Macskaárvaházánál 18 facsemetével ünnepli nagykorúvá válását és állatvédő elkötelezettségét az UNIX-AMTS Auto, Motor és Tuning Show” – Egyedi esemény a jó ügy érdekében!

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Idén „nagykorúvá” válik és továbbra is törekszik a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra Európa egyik legnagyobb autó motor és tuning rendezvénye a budapesti Hungexpón idén március 22-24 között 18. alkalommal megrendezett UNIX-AMTS Autó,Motor és Tuning Show.

Az AMTS rendezvény alapítói, Nokta Balázs és Szőke László, fontosnak tartják a természet és az állatok védelmét, ezért lehetőséget biztosítanak állatvédő mozgalmaknak is a bemutatkozásra.

Az állatvédő szervezetek, mint a Szurkolók az állatokért mozgalom és a Macskaárvaház Alapítvány mindig jelen vannak az eseményen, hogy népszerűsítsék céljaikat és gyűjtsenek adományokat.

Az idei AMTS után Kiss Norbi kápolnai Macskaárvaházához közösségi erdőt is létesítenek 18 facsemetével, melyet Farkas Pál ökológus segítségével választottak ki.

A facsemetéket Kiss Norbi, a Szurkolók, valamint Ferencz Zsolt gépészmérnök segítségével ültetik el Kápolnán.

Az idei rendezvényen újdonság lesz egy önálló motoros csarnok is, ahol több legendás világmárka, köztük a Benelli, BMW, Harley-Davidson és mások bemutatkoznak.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések