A Fiatalok Vezetői: Kik lesznek a Jövő Versenyzői?

A Fiatalok Vezetői: Kik lesznek a Jövő Versenyzői?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Ha tényleg megrendezik a szezon végén a fiatal pilóták különversenyét, minden csapatnak megvannak a jelöltjei az autókra – de pontosan kik lehetnek ők?

Az Abu Dhabiban rendezett szezonzárót követő teszthez tervezett fiatal versenyzőknek szóló sprintverseny koncepciója egyre konkrétabbá válik, amit a csapatfőnökök is támogatnak. Bár a verseny várhatóan csak 2025-ben kerül megrendezésre, érdekes lenne elképzelni, hogy hogyan alakulna a mezőny egy esetleges 2024-es verseny esetében.

Az előzetes tervek szerint egy csapatonként egy autóval zajlana a verseny, ám az alábbi táblázatban egy teljes húszautós mezőny listája szerepel, külön-külön feltüntetve a versenyzők eddigi eredményeiket és kapcsolatukat az adott istállóval. A résztvevőket az vezérli, hogy legfeljebb két F1-es nagydíjat futottak, valamint közel állnak az adott csapathoz.

A bemutatott csapatok és versenyzőik szerteágazó háttérrel rendelkeznek a motorsportban, így izgalmas lenne látni, hogyan csapnának össze egy ilyen fiataloknak szóló sprintversenyen. A mezőnyben fiatal tehetségek, mint például Isack Hadjar, Andrea Kimi Antonelli vagy Theo Pourchaire találhatók, akik ígéretes karriert futnak a különböző versenysorozatokban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések