Hamilton elutasítja a fekete Ferrarit: naprakész hírek az új F1-es filmből

Hamilton elutasítja a fekete Ferrarit: naprakész hírek az új F1-es filmből

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Sainz a vakbélgyulladásáról, Piastri a McLaren vb-esélyeiről beszélt, Montoya szerint Russell túlerőltette Kanadában, Hamilton pedig együttműködik a Ferrarival. A Formula.hu hírösszefoglalója.

A mai napon Brad Pitt F1-es filmjének premierdátuma kijelölésre került: 2025. június 25-én lesz a bemutató, elsőként azonban Észak-Amerikában, június 27-én debütál. A rendező stábja már 2024-ben folytatja a forgatást F1-es versenyhétvégéken, végül az Abu Dhabi Nagydíjon zárul a terepmunka.

Lewis Hamilton nem szeretné, ha fekete lenne a Ferrariként ismert vörös autója; inkább a sokszínűség és társadalmi elfogadás ügyéért küzd. Toto Wolff szerint a 2026-os F1-es szabályokat még módosítani kell, különösen a karosszéria területén van bizonytalanság.

A McLaren pilótája, Oscar Piastri úgy véli, hogy idén is harcban lehetnek a világbajnoki címért, bár még hátrányban vannak a Red Bull és a Ferrari mögött. A kis dolgok is számítanak a bajnoki címért folyó küzdelemben, és Piastri szerint nagyon izgalmas második félidős szezon lesz a Forma-1-ben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések