Audi és Hülkenberg: A hosszú távú partnerség új korszaka

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Még egyszer nem mehet félre ennyire egy szezon a Haas számára, erről beszélt Hülkenberg, aki el tudja képzelni, hogy az évtized végéig az F1-ben maradjon.

Nico Hülkenberg a várakozásokat felülmúlta a 2023-as szezonban, amikor újra szerződést kapott a Haastól. Hiába szerepelt jól az időmérőkön, nem sikerült megbirkóznia a csapat gumiabroncs kezelési problémáival. A Haas mindent megtett a javításhoz, de a szezon hátralévő részében bevetett átszerelt autó ötlete rosszul sült el, és a teljesítmény rosszabb lett. Hülkenberg szerint több tényező játszott közre a Haas nehézségeiben, mint például a csapat mérete, költségvetése, infrastruktúrája és személyzeti minősége.

Audi kapcsán Hülkenberget megkérdezték, hogy reális lehetőség-e, hogy a Saubernél versenyezzen a következő szezonban, és válaszában utalt arra, hogy ez a Haas teljesítményétől is függ. Hülkenberg nem érzi, hogy a korának akadálya lenne, és példaképeknek nevezte Fernandót és Lewist, akik megmutatták, hogy az idősebb korban is lehet gyors. Ezért nem lepődtünk meg azon, hogy azt mondta, el tudná képzelni, hogy 2029-ben, mint Alonso, versenyezzen, még miután betöltötte a 42. születésnapját.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések