A hosszú várakozás: Mercedes döntése hónapokig elhúzódhat

A hosszú várakozás: Mercedes döntése hónapokig elhúzódhat

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Russell biztos benne, hogy előbb-utóbb Antonelli lesz a csapattársa, Wolff pedig elárulta, hogy hónapokig tarthat a döntés második F1-es pilótájukról.

Az elmúlt hetek egyik legnagyobb sztorija az Andrea Kimi Antonelli F1-es bemutatkozásáról szóló hírek, melyek nagy visszhangot kaptak a közösségi médiában és a szakmai körökben egyaránt.

A Mercedes igyekszik felkészíteni Antonellit az F1-re, de a gyors bemutatkozás kockázatokat hordoz magában, Toto Wolff csapatfőnök szerint sok történet kavarog körülötte, ami nem segíti az F2-es szereplésére összpontosítást.

George Russell, a leendő csapattársa, bízik benne, hogy Antonelli hamarosan a csapat tagja lesz, de kihívás lehet az egyedüli tesztpilóta szerepe.

A döntés Antonelli második pilótának kinevezéséről hónapokig elhúzódhat, de sokan úgy vélik, hogy a fiatal olasz jövője a Mercedes vezetésével elkerülhetetlen.

Az autósportban mindig jelen van a pletyka és a nyomás, ami Logan Sargeantot is érinti, de ő próbál a feladatára koncentrálni és nem foglalkozni a körülötte kavarogó híresztelésekkel.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések