Hónapok óta először villant meg Stroll

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Zandvoort óta először jutott túl a Q1-en, Spa óta először került Q3-ba, idén harmadszor győzte le Alonsót: váratlan extrát hozott Brazíliában Lance Stroll.

Az Aston Martin csapata számára rendkívül pozitív eredményt hozott Lance Stroll szerezte a harmadik helyet az interlagosi időmérőn. Stroll utoljára Hollandiában jutott túl a Q1-en, és Baku óta ez a negyedik alkalom, hogy volt a Q3-ban. Ez a harmadik rajtkocka pedig az eddigi legjobb időmérős teljesítményét jelenti, ami különösen figyelemre méltó, tekintve, hogy eddig házon belül 17-2-re kapott ki Fernando Alonsótól.
Stroll szerint az autó jól viselkedett az egész időmérő alatt, bár a Q3 nehezen alakult számára, végül elégedett a top három helyezéssel. Az Aston Martin csapata elégedett lehet, különösen az előző két katasztrófális hétvége után, amelyeket műszaki hibák és a nem működő új fejlesztések jellemeztek.
Stroll számára ez egy nagyon jó nap volt, és reméli, hogy a versenytempó is megfelelő lesz a vasárnapi futamon. Azonban egyelőre nehéz megmondani, hogy mire számíthatunk a versenyen, de az biztos, hogy Stroll nagyon összeszedett és gyors teljesítményt nyújtott az időmérőn.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések