Botrányra éhes világ: Az érdeklődés mindent átölel

Botrányra éhes világ: Az érdeklődés mindent átölel

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Newey távozásának egyik oka Horner, és senki nem tudja magát függetleníteni egy csapaton belüli botránytól – állítja a kémbotrányt a McLarennél megélő mérnök.

Marc Priestley, a korábban a McLarennél dolgozó és jelenleg a médiában tevékenykedő szakember egy interjúban beszélt a Red Bull csapatnál zajló eseményekről. Priestley szerint a Red Bullnál lezajló eseményeket hasonlította a korábbi kémbotrányhoz, és úgy véli, hogy egy F1-es csapatnak nem kellene ilyen helyzetbe kerülnie. A mérnökként dolgozók a garázsban koncentrálhatnak a munkájukra, de ezek az események elvonják a figyelmet a versenypályáról.

Szerinte Adrian Newey esetleges távozásának hátterében is Horner szerepe lehet, mivel Horner és Newey kapcsolata több évtizedes múltra tekint vissza. Priestley szerint Neweynek lehet, hogy új kihívásokra vágyott a 2026-os szabályváltozások miatt, és könnyebb volt számára távozni a Red Bulltól. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Horner szerepe az eseményekben nem elhanyagolható, és bizonyosan hozzájárult Newey döntéséhez.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések