Leclerc győzelemre hajt az F1-es Kanadai Nagydíjon

Leclerc győzelemre hajt az F1-es Kanadai Nagydíjon

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Charles Leclerc arra számít, hogy a Red Bull most sem lesz csúcsformában, és szoros lesz a csata a McLarennel is: ha mindent jól csinálnak, lehet esélyük.

Charles Leclerc szerint Montrealban nem érzi esélytelennek a Ferrarit, mivel úgy gondolja, hogy a Red Bull autója nem lesz ideális a pályán. Bár a világbajnok nem lesz olyan rossz helyzetben, mint korábban. A monacói reménykedik abban, hogy a normál pályákon visszatérhet az élre és közel tudnak kerülni a Red Bullhoz.

Leclerc hangsúlyozza, hogy a kerékvetők és úthibák átlépése lesz kulcsfontosságú, de Montrealban ezek nem annyira problémásak. A Ferrari pilótája úgy véli, hogy a Red Bull valamivel előrébb tud lépni Barcelona után, de reméli, hogy nem lesz ez a helyzet. Leclerc hisz a csapat fejlesztéseiben és abban, hogy versenyképesek lehetnek a Red Bullal szemben.

Charles Leclerc optimista a Kanadai Nagydíjjal kapcsolatban, mivel úgy véli, hogy idén jó esélyekkel indulhatnak. A monacói pilóta szerint fontos lesz a jó teljesítmény a versenyen, és reménykedik abban, hogy jobb eredményt érhetnek el, mint az elmúlt években. Leclerc úgy érzi, hogy közel lesznek a McLarenhez és a Red Bullhoz, és ha minden jól alakul, akkor versenyképesebbek lehetnek.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések