Az F1 jövőjének koronahercege: Carlos Sainz 2025-ben

Az F1 jövőjének koronahercege: Carlos Sainz 2025-ben
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Több csapat is felmerülhet a hétvégi futamgyőztes számárra, nézzük, hogy mik a lehetőségei és az esélyei a következő F1-es szezonra.

Carlos Sainz idén remek formában versenyez a Forma-1-ben, és már az idei szezon elején lenyűgöző teljesítményt mutatott a Ferrari volánja mögött. Az ausztrál futam győzelmével Sainz pályafutása egyik legemlékezetesebb versenyét zárta, és folyamatosan javuló formát mutat az elmúlt időszakban is. A spanyol pilótának már a tavalyi év közepétől látszik a fejlődése, és a szakma is elismeri teljesítményét és potenciálját.

Sainz számára az egyik lehetséges út a Mercedes csapatához vezet, ahol esélye lenne Lewis Hamilton helyére ülni. A Mercedesnél Sainz egy képzett és sikeres csapatjátékos lenne, akinek reális esélye lenne a világbajnokság megnyerésére megfelelő autóval. Ugyanakkor a Mercedesnél már van egy nevelgetett tehetség, George Russell, aki szintén a helyettesítők között van a csapatnál.

Egy másik opció lehet számára a Red Bull csapata, ahol megüresedhet Sergio Perez helye, ugyanis Sainzot már komolyan figyelembe veszik a világbajnok istállónál. A Red Bullnál Sainz újra csapattársa lehetne Max Verstappennek, és tovább erősíthetné a csapatot. A jövőben tehát lehetőségei vannak a spanyol pilótának, és érdemes lehet figyelni, hogy merre vezet az útja a következő szezonokban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések