Varázslatos együttállás: faültetés, pogácsa, különleges járművek és Kiss Norbi

Varázslatos együttállás: faültetés, pogácsa, különleges járművek és Kiss Norbi

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Faültetés, egri pogácsa, különleges járművek, és Kiss Norbert hatszoros Európa-bajnok várja az érdeklődőket Kápolnán az AMTS mindenki számára nyilvános rendhagyó sajtótájékoztatóján.

Október 16-án, szerdán, délelőtt 11 órától rendhagyó sajtótájékoztatót tartanak Kápolnán, ahol az AMTS társtulajdonosa és sok más ismert személy részt vesz, köztük Kiss Norbert autóversenyző és Szőke László. Az esemény keretében 18 fát ültetnek el a fenntarthatóság és a természet védelme érdekében Kiss Norbi kápolnai közösségi erdejében. Szőke László kiemelte az állatvédelem fontosságát is, és közös akciókat tervez a jövőben a Szurkolók az állatokért mozgalommal.

A 2025-ös AMTS-en pedig egy újabb állatvédelmi kezdeményezést terveznek, melynek részleteit később jelentik majd be. A Chrysler márka jövőre lesz száz éves, és Ferencz Zsolt autó történész szeretné méltóképpen megünnepelni ezt az évfordulót. Kiss Norbert autóversenyző az eseményen elárverez egy idei győzelmi serleget az állatvédelem javára. A sajtótájékoztató vendégeit Kerenszky Attila, az egri Wanda Bor és Pogácsaház tulajdonosa házi pogácsával fogja vendégül látni.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések