Fantasztikus magyar sikerek az IDM-ben

Fantasztikus magyar sikerek az IDM-ben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Nagyszerű teljesítmény a H-Moto UNI Győr Team párosától: Kovács Bálint két dobogóval, míg Görbe Soma két futamgyőzelemmel zárt Oscherslebenben.

A H-Moto UNI Győr Team tavaly meglehetősen sikeres évet tudott maga mögött: Kovács Bálint az IDM német bajnokságban egy gyári BMW-n a Superbike kategóriában az 8. helyen végzett. 2024-ben tovább bővült a csapat, Görbe Soma is csatlakozott a Pro Superstock 1000 mezőnyében. Mindketten a Hungarian Motorsport Academy (HUMDA) támogatottjai, így teljes szívvel a versenyzésre koncentrálhatnak.

Az oscherslebeni hétvége különösen jól sikerült mindkét versenyzőnek. Kovács Bálint remekelt az időmérőn is, majd mindkét futamon a dobogó közelében haladt, végül mindkét versenyen a 3. helyen végzett. Görbe Soma szintén kitűnő teljesítményt nyújtott az egész hétvégén, mindkét futamot megnyerte és vezeti a Pro Superstock 1000-es kategóriát.

Kovács Bálint nagyon boldog volt a teljesítményével, és nagyot javított az összetett pontversenyben is. Görbe Soma előnnyel vezeti a bajnokságot, és kiváló eredményeket ért el a hétvége során. A csapat remek munkát végzett, és mindketten nagyon hálásak a támogatásért.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések