A Williams csapat szerint a két Schumacher egyformán kiváló

A Williams csapat szerint a két Schumacher egyformán kiváló

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A kijelentés 2001-ben hangzott el, mikor Michael háromszoros bajnok volt, Ralf pedig épp második futamgyőzelmét szerezte. Mercedes-ütközés, EU-vizsgálat, Indianapolis ugyancsak szerepelt a hírekben június 12-én.

2023-ban Charles Leclerc szeretne indulni a Le Mans-i 24 órás versenyen, melyet a Ferrari néhány hónappal korábban megnyert.
2022-ben Verstappen nyert Bakuban, míg Leclercnek technikai probléma miatt feladnia kellett a versenyt, így a Red Bull dupla győzelmet aratott. Hamilton pedig úgy értékelte az F1 irányát, hogy az autók súlyának növekedése rossz irányba viszi a sportot.
2021-ben az F1 bejelentette, hogy törlésre kerülnek három nagydíj, valamint Imola megkapta a lehetőséget a zártkapus verseny megrendezésére.
2019-ben Robert Kubica műszaki hibával küzdve szerepelt a Kanadai Nagydíjon, mely miatt az utolsó pozícióban ért célba.
2018-ban a FIA nem tudta megvédeni a montreali mormotákat a Forma-1 autók elöl, mivel védettek és őshonosak a pálya környékén.
2017-ben a Force India belső irányelveinek módosítására volt szükség, miután a csapat dobogót bukott a belső rivalizálás miatt.
2016-ban a kanadai nagydíj után Rosberg dühös volt Hamiltonra, aki alulkormányzottsággal magyarázta a kontaktot, amely 9. helyre visszavetette a németet.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések