Lélegzetelállító felfedés: A Ferrari már 2008-ban tárgyalt Vettellel

Lélegzetelállító felfedés: A Ferrari már 2008-ban tárgyalt Vettellel
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Fél az első bahreini versenytől az F1 személyzete, debütál a kétkörös időmérő, 12 pontot kaphat az első helyezett, Massa szerint az újonc Hamilton lesz az év meglepetése. Ilyen híreket olvastunk március 5-én 2000 óta.

2023-ban Max Verstappen vezetésével a Red Bull győzött a Bahreini Nagydíjon, több riválisuk is úgy vélekedett, hogy esélyük van az összes futam megnyerésére. A dobogó alsó fokára Fernando Alonso állhatott az Aston Martinnal Charles Leclerc műszaki hibája miatt.
2022-ben a Haas csapata megvált orosz pilótájától, Nyikita Mazepinnel együtt az Uralkali is távozott az orosz-ukrán konfliktus miatt.
2021-ben Fernando Alonsót túl igényesnek nevezte Davide Brivio, aki az Alpine versenyigazgatója lett, Alonsót a mentalitása miatt tartják fontosnak a csapatnál.
2020-ban az FIA közleményben reagált a nem Ferrari-erőforrást használó csapatok levélére, melyben kifogásolták a Scuderia információit a 2019-es motor szabályosságáról.
2019-ben Max Verstappen alig bírt aludni a Hondával való debütálása előtt, mivel nagyon izgatott volt.
2018-ban a Williams cáfolta, hogy lobbitevékenység miatt adta ki a FIA technikai direktíváját az azonos erőforrásokra vonatkozóan.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések