F1-Archív: Vettel érinthetetlen volt Spában

F1-Archív: Vettel érinthetetlen volt Spában

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Hamilton beállította Schumacher pole-pozíciós rekordját, Schumacher bocsánatot kért Barrichellótól, Sebastian Vettelt még Lewis Hamilton sem tudta elfogni Belgiumban – ez történt a múltban augusztus 26-án.

A hollandiai Max Verstappen 2023-ben dupla piros zászló ellenére is pole position-t szerzett a versenyautók időmérő edzésén, hatalmas hazai közönség előtt, megelőzve Lando Norrist és George Russellt.
Az Audi 2022-ben bejelentette, hogy 2026-tól motorbeszállítóként csatlakozik a Formula-1-hez, de a részleteket később határozzák meg.
Az Alpine csapat 2021-ben bejelentette, hogy Fernando Alonso meghosszabbította szerződését, marad a csapatnál a következő szezonban is, bár ez némi meglepetést okozott.
A Belga Nagydíjon 2020-ban lazultak a Covid-előírások az F1-es paddockban, lehetővé téve a csapatoknak, hogy motorhome-jaikat felállítsák a pályán.
Sebastian Vettel 2018-ban nyerte meg a Belga Nagydíjat, megelőzve a tömegbalesetekkel tarkított versenyt, melynek során a Ferrari versenyzője kézben tartotta az irányítást.
Lewis Hamilton 2017-ben Spában beállította Michael Schumacher pole-pozíciós rekordját, 68. időmérős elsőségét szerezve, melyet a legendás némettel holtversenyben ért el.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések