A legendás Schumacher még évszázadon át a Formula-1-ben maradhat

Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Montezemolo arról beszélt, a németnek akármeddig helye lesz a Ferrarinál; Hill felvetette, hogy Senna vezetői hibát követett el Imolában; a Mercedes állította, bokszrekordot döntött. Ezek voltak április 20. F1-es hírei.

2022-ben az új autók nem illenek Max Verstappen stílusához, Helmut Marko ezt Pérez és Verstappen jelenlegi helyzetének magyarázza. Az F1-es paddock továbbra is a Ferraritól hangos, sokan találgatják, hogy Maranellónak megvan-e már a vb-cím. Felipe Massa szerint Charles Leclerc-ék Imolától még nagyobb fölényben lehetnek.

2019-ben George Russell szerint Alex Albon remekül fog szerepelni első F1-es szezonjában, és a brit-thai pilóta végül a Red Bull csapatához kerül. A Mercedes 2018-ban állította, hogy rekordidő alatt cserélték kereket Bottas autóján, megkérdőjelezve a hivatalos adatokat.

2017-ben Fenyegetés érkezett a Red Bulltól, hogy ha a 2021-es motorszabályok nem megfelelőek, akkor kiszállnak a Formula-1-ből. 2016-ban Toto Wolff elmondta, hogy nem lesz szükség a tervezett aerodinamikai változtatásokra, mivel a mezőny szorosabbá vált. Ecclestone 2015-ben az Olasz Nagydíj sorsáról beszélt, és a 2014-es Kínai GP-n feszültség alakult ki a Red Bull csapatán belül Vettel és Ricciardo között.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések