F1-Archív: Rendőrségi nyomozás robbantás ügyében

F1-Archív: Rendőrségi nyomozás robbantás ügyében

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Barrichello apa lett, Hamilton megnevezte a naptár legrosszabb kanyarját, az orosz rendőrség gyilkossági kísérlet ügyében nyomoz – ezeket a híreket olvashattuk szeptember 24-én.

A Japán Nagydíjon Max Verstappen fölényes győzelmet aratott Lando Norris és Oscar Piastri előtt, ezzel a Red Bull bebiztosította a konstruktőri világbajnoki címet a 2023-as évben.
Mario Andretti nem hagyja magát akadályozni a F1-es csapata létrehozásában, és mindent megtesz az előkészületekért, bár csalódást keltett a környezete reakciói.
Valtteri Bottas volt a leggyorsabb az Orosz Nagydíj pénteki napján 2021-ben, míg Verstappen motorcsere miatt a mezőny végéről kellett indulnia a vasárnapi futamon.
Sebastian Vettel felismeri Hamilton rekorddöntésének értékét, bár megosztott érzései vannak a témával kapcsolatban, mint például bánat és büszkeség is.
Az Alfa Romeo nem kapta vissza a Német Nagydíjon elvett pontjait 2019-ben, Raikkönen és Giovinazzi szabálytalan kuplungbeállítás miatt büntetést kaptak.
Kimi Raikkönen korán elvégezte az üléspróbát a Saubernél 2018-ban, mivel közel lakik a csapat központjához és nem kellett tartani, hogy titkokat vihetne a versenytárs Ferrari csapathoz.
Jacques Villeneuve pesszimista azért, mert úgy gondolja, hogy a Honda erőforrásokra váltó Torro Rosso hibát követett el 2017-ben, amivel szerinte meg fogják bánni.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések