F1-Archív: Raikkönené a világbajnoki cím

Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

A Williams visszatérne az élre, Bernie Ecclestone-ra dühösek az oroszok, Kimi Raikkönen megszerzi a világbajnoki címet – ezekről a hírekről olvashattunk a múltban október 21-én.

A Red Bull szövetség elfogadta a költségsapka megszegésének beismerését és enyhébb büntetést kapott 2022-ben.
Stefano Domenicali, a Formula-1 vezetője bejelentette, hogy csak bizonyos számú nagydíjon lesznek sprintfutamok 2021-ben, mivel a rajongók többsége ellenezte ezt az újítást.
Lance Stroll beteg volt az Eifel Nagydíj előtt, és később kiderült, hogy pozitív koronavírustesztet produkált. Csapata állította, hogy betartották a protokollokat és minden tesztet elvégeztek.
Lewis Hamilton azt szerette volna, ha több motorerő és kevesebb légellenállás lenne a 2020-as Mercedesében, mert úgy gondolta, hogy az idény során nem teljesítettek elég jól az erőforrás-fejlesztés terén.
Kimi Raikkönen öt és fél év után újra nyert futamot az USA Nagydíjon 2018-ban, miután előlrajtolva végig tartani tudta a versenyen Lewis Hamiltont és Max Verstappent is.
Lewis Hamilton megszerezte hetvenkettedik rajtelsőségét az USA Nagydíjon 2017-ben, és a verseny során sem csapattársai, sem a Ferrari pilótái nem tudtak vele lépést tartani.
Daniel Ricciardo volt az egyetlen, aki közel került a két Mercedeshez az USA Nagydíj pénteki napján 2016-ban, részben a Haas különleges teljesítményének köszönhetően.
Bernie Ecclestone szerint az F1-re viktoriánus kori épületként kellene tekinteni, amelyet alapjaitól kellene újraépíteni, beleértve a szabályok és a csapatok közötti szerződések átgondolását is.
Alain Prost úgy véli, hogy a Mercedes uralma megtörhető a következő szezonban, és számos tényezőt felsorolt, amelyek hozzájárulhatnak ehhez.
Danyiil Kvjat meglepetésre a Toro Rosso versenyzője lett 2013-ban, és a Red Bull vezetősége szerint minden alkalommal lenyűgözte őket, amikor autóba ült.
A Williams csapata 2012-ben hullámvölgybe került, de az év elején elért sikerek után vissza akarnak térni az élmezőnybe.
Fernando Alonso úgy érzi, hogy a 2010-es szezon volt az eddigi legjobbja, és bár 14 ponttal lemaradt az éllovas Mark Webber mögött, elégedett a teljesítményével.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések