F1-Archív: Raikkönen már Schumacher szintjén

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


F1-Archív: Raikkönen már Schumacher szintjén

hogy a világbajnoki cím sorsa most már teljes mértékben nyitottá vált.
2011: Sebastian Vettel dominál Japánban, és már közel áll a második világbajnoki címéhez. A Red Bull versenyzője a pole pozícióból győzött, és tovább növelte előnyét a tabellán. Az egyetlen fenyegetés az őrült időjárás lehet a következő futamon, Malajziában.
2010: A világbajnoki címért küzdő Fernando Alonso nagyszerű időmérőt fut az esős időjárásban Japánban, és megnyeri a pole pozíciót. Azonban a versenyen meglepő hibákat követ el, és csak a negyedik helyen ér célba. Ez jelentős előnyt ad Sebastian Vettelnek, aki a győzelemmel növeli előnyét a pontversenyben.
2009: Jenson Button fantasztikus teljesítménnyel nyeri meg a Japán Nagydíjat, és ezzel megszerezze a világbajnoki címet. A Brawn GP versenyzője az egész hétvégén dominált, és mintha varázsütésre megoldódott volna az autója problémája.
2008: Lewis Hamilton újabb remek hétvégét zár Japánban, és győzelmével tovább növeli előnyét a világbajnoki pontversenyben. A brit remélheti, hogy ez elég lesz a második világbajnoki címéhez.
2007: Felipe Massa szenzációs teljesítménnyel nyeri meg a Japán Nagydíjat, és megszerezze a világbajnoki címet a Ferrari színeiben. A brazil versenyző az egész szezonban nagyszerű tempót diktált, és megmutatta, hogy méltó a címhez.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések