Igyekezettel a Forma-1-ben: Hogyan hat a Ferrari teljesítményére Raikkönen alkoholfogyasztása?

Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Trulli a Ferrarinál bebizonyítaná, Schumacher nem a legjobb versenyző, Montezemolót nem zavarja az új igazolás életstílusa, Alonso nem ismeri Raikkönent, Perez tanácsot ad az újonc Verstappennek. Ilyen F1-es híreket olvastunk az évek során december 20-án.

„2022-ben az FIA bevezetett egy új szabályt, amely szerint a pilótáknak engedélyre van szükségük, ha politikai állásfoglalást szeretnének tenni egy FIA által szabályozott eseményen. Ez az intézkedés azért született, hogy kizárják a politikai céllal történő megmozdulásokat a sporteseményekről.
2021-ben Lewis Hamilton és Max Verstappen között dőlt el az utolsó körben a Formula-1 világbajnoki cím sorsa, amelyet számos vitatott döntés előzött meg az FIA részéről. Alexander Wurz és mások is kritizálták ezeket a döntéseket, és úgy vélik, hogy van mit javítani a sportban.
2020-ban Lewis Hamilton, a hétszeres világbajnok, megkapta a BBC Év Sportszemélyisége díjat, amelyet korábban 2014-ben is kiérdemelt.
2019-ben a Mercedes számára az év legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor elhunyt Niki Lauda, az osztrák csapatelnök. Toto Wolff csapatfőnök Lauda halálát nevezte a szezon legmeghatározóbb pillanatának, és Hamilton győzött Monacóban, ezzel tisztelegve Lauda előtt.
2018-ban Niki Lauda, aki nyári tüdőátültetése után először adott interjút, elmondta, hogy kapott egy kézzel írt levelet Sebastian Vetteltől, és védelmébe vette a német versenyzőt, aki szerinte még mindig képes arra, hogy kihívója legyen Hamiltonnak.”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések