F1-Archív: Kritizálják Max Verstappen leigazolását

F1-Archív: Kritizálják Max Verstappen leigazolását

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Kimi Raikkönennel hosszabbít a Ferrari, Jenson Button nagyobb autókért kiált, a 16 éves Max Verstappent túl fiatalnak tartják az F1-hez – ezek történtek az elmúlt húsz évben a száguldó cirkuszban.

„Frederic Vasseur, a Ferrari csapatfőnöke szerint a visszaeső csapatokat akár egy évre is el kellene tiltani a költségvetési szabályok megsértéséért a 2023-as szezonban.
Nicholas Latifi a Williamsnél csak a Brit Nagydíj utáni teljesítményét szeretné figyelembe venni a 2023-as ülésének eldöntésekor.
Max Verstappen aggályosnak találja, hogy 2020-ban 11 hétvégén 9 versenyt kell teljesíteni a járvány miatt, és reméli, hogy a következő évad már normál menetrend szerint zajlik majd.
Több csapatfőnök, többek között Christian Horner és Frederic Vasseur is úgy vélik, hogy a 2021-es új szabályok miatt a száraz futamok is izgalmasak lesznek, mint az esős Német Nagydíj volt.
Helmut Marko szerint a Red Bull kutatás-fejlesztés terén egyedülálló a Hondával, amivel hosszú távú versenyképességet biztosítanak maguknak 2019-től kezdve.”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések