A legnagyobb tragédia: Michael Schumacher kórházba került

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Fisichellának nem kell fizetnie a Force India üléséért, kettőről egyre csökkenhet a németországi nagydíjak száma, B terve is van a Stefan GP-nek – és az első hírek Michael Schumacher síbalesetéről. Ez történt december 29-én az F1-ben.

2010: A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali megerősítette, hogy a csapat továbbra is támogatni fogja Felipe Massát a teljesítményének javításában, miután a brazil versenyző gyengén szerepelt az előző szezonban. Domenicali bízik abban, hogy Massa újra versenyképes lesz és segíteni tudja csapattársát, Fernando Alonsót a világbajnoki címért folytatott harcban.
2008: A McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis visszavonul a csapat éléről és átadja a helyét Martin Whitmarshnak, aki már korábban is jelentős szerepet vállalt a csapat működésében. Dennis 15 éven át volt a McLaren vezetője és egyike volt a legbefolyásosabb személyeknek a Forma-1-ben.
2007: A Toro Rosso bejelenti, hogy az akkor még újonc Sebastien Vettel marad a csapatnál a következő szezonban is. A fiatal német versenyző kiválóan szerepelt a csapatnál és komoly tehetségnek bizonyult. A Toro Rosso reményei szerint Vettel még jobb eredményeket ér majd el a következő évben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések