Amerikai Nagydíj: Alonso és Raikkönen kizárva a Ferraritól

Amerikai Nagydíj: Alonso és Raikkönen kizárva a Ferraritól

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Csalódott Renault, kísérletezni vágyó Hamilton, rekordot döntő és furcsa javaslattal előálló Schumacher – az elmúlt bő két évtized legérdekesebb április 22-i F1-es híreiből szemezgettünk.

2023-ban a Hyundai továbbra is a WRC-re koncentrál, de nyitottak az F1 és más sorozatok felé is, ahol az elektromos hajtás fontos szerepet játszik. A Ferrari és a Mercedes átszabja 2023-as autóját, figyelve arra, hogy ne borzolják az indulatokat.

2022-ben az Emilia-Romagna-i Nagydíjon öt piros zászló tört meg az időmérő edzést, végül Max Verstappen szerezte meg a pole-t, Kevin Magnussen pedig a negyedik helyről rajtolhatott a sprintversenyen.

2021-ben az imolai versenyen történt Bottas-Russell ütközés után aggodalmak merültek fel a csapatoknál a költséglimit miatt.

2020-ban a koronavírus-járvány miatt felmerült, hogy az aktuális szezon átnyúlhat a következő évre, de a McLaren nem látott problémát a szerződéses ügyekben.

2019-ben a Red Bull nem tűzött ki győzelmi elvárásokat maga elé a szezon elején, ellentétben a korábbi tervekkel.

2018-ban a Renault technikai vezetője szerint a Mercedes, Ferrari és Red Bull csalódottak, hogy nem sikerült közelebb kerülniük egymáshoz a tél folyamán.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések