F1-Archív: Kevesebb néző lehet Hamilton miatt

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az FIA elnöke Lewis Hamilton dominanciája miatt aggódik, Brawnt Schumacherre emlékezteti Verstappen, Raikkönen pedig a Williamsnél köthet ki. Ezek voltak október 31-e hírei.

Birdot. Az ifjú versenyzőt a Mercedes Fejlesztőprogramjába választották be, és remélik, hogy jó teljesítményével és gyorsaságával meggyőzi őket a teljes idényes szerződés aláírására. Bird a GP2-ben versenyez és ígéretes eredményeket ért el.
2009: A Renault csapat ismét átváltozik. A csapat neve az ING-nél való visszalépés miatt „Renault F1 Team”-re változik, míg a főszponzor Sanlotól „Lotus F1 Team”-re. A csapat menedzsere és az autók dizájnja is megváltozik, remélve, hogy a változtatások hozzájárulnak a csapat sikeréhez. A Renault továbbra is nagy ambícióval vág neki a következő szezonnak, és reméli, hogy elérhetik a legjobb eredményeket.
2008: Egy német tehetséggel erősít a Williams. A fiatal pilóta, Nico Hülkenberg, aki korábban a GP2-ben versenyzett, csatlakozik a csapathoz és Kimi Raikkönen helyére kerül. A Williams nagyon bizakodó Hülkenberg teljesítményével kapcsolatban, és reméli, hogy segíteni tudják a karrierjét és hogy jó eredményeket érnek majd el vele a jövőben.
2007: Lendületben van a McLaren. A csapat vezetője, Ron Dennis nagyon elégedett a csapat eredményeivel és úgy gondolja, hogy nagy esélyük van a világbajnoki címre. A csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy Fernando Alonso és Lewis Hamilton folytassák a jó teljesítményüket, és biztosították a csapat és a versenyzők közötti együttműködést. A McLaren igyekszik továbbfejlődni és megnyerni a konstruktőri és a versenyzői bajnokságot.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések