F1-Archív: Két négyszeres a mezőnyben

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Lauda tanácsot ad a Red Bullnak, Vettel kiegyenlít Fangióval, Rosberg elköszön a Williamstől – Formula-1-es hírcsokor az elmúlt két évtizedből, október 29-éről.

n soha nem látott tehetség, akinek óriási jövő áll előtte a Forma-1-ben. A McLaren csapatfőnöke büszke arra, hogy Hamilton a csapatot erősíti, és bízik benne, hogy további sikereket ér el a pályafutása során.
2007: Kimi Räikkönen a világbajnoki címét köszönheti a kiegyensúlyozott és gyors teljesítményének, valamint az időmérőkön elért kiemelkedő eredményeinek. A finn pilóta megmutatta, hogy méltó utóda lehet a legendás Michael Schumachernek a Ferrarinál.
2006: Fernando Alonso úgy érzi, hogy a kétszeres világbajnok címét sikerült megvédenie a nehéz szezonban. A spanyol versenyző büszke a tapasztalatszerzésre és a fejlődésre, amit a McLaren csapatával együtt elért.
2005: A Renault csapatfőnöke, Flavio Briatore pozitívan értékeli a szezont, és büszke a munkára, amit a versenyzők és az egész csapat végzett. A világbajnoki cím megszerzése fontos mérföldkő a csapat történetében.
2004: Michael Schumacher egy hosszú évet köszönt el a Forma-1-ben, és büszkén tekinthet vissza az elért eredményekre. A német pilóta eddig példaértékű karriert futott be, és hálás a támogatásért, amit a csapatától kapott.
2003: A Williams csapatfőnöke, Frank Williams elégedett Ralf Schumacher teljesítményével, és nagy várakozásokkal tekint a jövőbe. A német pilóta kemény munkával és elszántsággal mutatta be tehetségét a lastikák kopása és a stratégiai döntések terén.
2002: Michael Schumacher úgy érzi, hogy mindent megtett a szezon során, és a Ferrari teljesítménye megérdemli a sikereket. A német pilóta büszke a csapatra és a mérnökekre, akik mindig a maximumot hozzák ki az autóból.
2001: Mika Häkkinen csalódott abban, hogy nem sikerült a harmadik világbajnoki címét megszereznie, de büszke a McLaren csapatra és a közös eredményekre. A finn pilóta továbbra is motivált és elszánt a siker érdekében.
2000: Michael Schumacher elégedett a Benetton csapattal, és megerősíti, hogy a versenyzők és a csapat remek munkát végeztek a szezonban. A német pilóta büszke a csapatára és örül annak, hogy részese lehet a sikereknek.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések