Hamilton megdöbbentő lépése: Sutilért imádkozott a F1 szenzációs pillanatai között

Hamilton megdöbbentő lépése: Sutilért imádkozott a F1 szenzációs pillanatai között

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Jean Todt elmondta, 2007-ben a Ferrarinak Raikkönen kellett, nem Alonso, egy évvel később a spanyol szerint a finn a vb-cím favoritja, elkészült a Super Aguri, leesett a hó a teszten: ezek voltak az F1 hírei február 28-án.

2023-ban Damon Hill szerint aggályos jelek mutatkoznak Lewis Hamilton és a Mercedes kapcsolatában, mivel nem látszik a szerződéshosszabbítás felé vezető út. A hétszeres világbajnok döntését 2024-re várhatjuk az autó és a csapat iránti elkötelezettség alapján.
A Ferrari erőforrása 2022-ben felért a Mercedes és a Honda szintjére, míg a Renault továbbra is lemaradt.
2021-ben Bahrein felajánlotta a teljes Formula-1-es paddock koronavírus elleni oltását, amikor a mezőny az országba érkezett a szezon előtti tesztre.
2020-ban hírül adták, hogy az FIA titkos megállapodást kötött a Ferrarival a 2019-es motorok ügyében, ami nagy felháborodást váltott ki a rivális csapatok körében.
2019-ben Pierre Gasly súlyos balesetet szenvedett a barcelonai tesztnapon, összezúzva a Red Bull autóját. Ugyanebben az évben Charles Leclerc a leggyorsabb körrel villogott a Ferrari színeiben, és sokan őket tartották a favoritnak.
2018-ban a hóesés miatt csak öt autó ment ki a barcelonai tesztelésen, és csak Fernando Alonso teljesített kört. A teszten érdekes fejlemények utalnak a McLaren-Honda hiányosságaira.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések