Az Ecclestone által vezetett F1 visszavezéreget

Az Ecclestone által vezetett F1 visszavezéreget
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Az előző vezetést kritizálja az új tulajdonos, Ron Dennis a Hondát szapulja rossz döntéséért, Jackie Stewart életvezetési tanácsokat ad Schumachernek, aki menedzsere állítása szerint nem tart Raikkönentől. Alonso első hazai győzelmére készül, majd egy év múlva már azon tanakszik, mivel lehetne ezt is túlszárnyalni.

„2023-ban a Red Bull bemutatta a Miami Nagydíjra tervezett egyedi festését, melyet egy rajongó tervezett, ezt a gyakorlatot a csapat a másik két amerikai versenyen is alkalmazza majd.

Tony Brooks, a „száguldó fogorvos” 90 éves korában elhunyt 2022-ben, rövid F1-es karrierje során hat nagydíjgyőzelmet szerzett és 1959-ben a második helyen végzett a bajnokságban.

2021-ben a sajtó arról számolt be, hogy Valtteri Bottas akár a szezon közben is távozhat a Mercedestől, helyére pedig George Russell érkezhet Lewis Hamilton csapattársaként.

A 2020-as Covid-járvány idején a Mexikói Nagydíj helyszínét ideiglenes kórházzá alakították, hogy enyhítsék a terhelést a környező kórházakon, Mexikóban 23 000 pozitív esetet és 2154 halálesetet regisztráltak.

2019-ben az F1-ben keringő pletykák között szerepelt, hogy ha nem javul az autó teljesítménye, Max Verstappen távozhat a Red Bulltól, bár a csapatfőnök szerint jó esélyük van megtartani a holland versenyzőt a 2020-as szezonra.”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések