Legendák pályafutásának pillanatai: Coulthard elismeri Schumacher szakértelmét

Legendák pályafutásának pillanatai: Coulthard elismeri Schumacher szakértelmét

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Bianchi állapota kritikus, a Ferrari továbbra is támogatja Massát, Montoyát beidézi az FIA, Brundle élesen kritizálja Schumachert – az elmúlt két évtized október 14-i F1-es híreiből szemezgettünk.

2023-ban Daniel Ricciardo visszatér az USA Nagydíjra, miután augusztusban törte el a csuklóját a második zandvoorti szabadedzésen, de most már Austinban újra versenyezhet. Közben Max Verstappen kijelenti, hogy a McLaren a legjobb pilótapár, habár Oscar Piastri újonc. A Red Bull 2022-ben már a 2023-as szezonra koncentrál a fejlesztésekkel, mivel az egyéni vb-címüket már bebiztosították, és jól állnak a konstruktőri összetettben.

Sebastian Vettel szerint az F1-nek meg kell vizsgálnia, hogy a pénz nem lett-e fontosabb az erkölcsökön belül a sportban. Romain Grosjean 2020-ban kilencedik lett az Eifel Nagydíjon, de ez nem befolyásolta a Haas 2021-es versenyzőválasztását. Sebastian Vettel 2019-ben megszakította a negatív szériát és győzte le időmérőn Leclerc-t. Fernando Alonso 2018 óta az F1 helyett az örömautózást és a pillanat megélését részesíti előnyben. Christian Horner 2017-ben úgy véli, hogy Max Verstappennek hosszú távon az energiaitalosoknál kell maradnia és csapatot építenie maga köré. Ezek a Formula-1 történései az elmúlt évekből.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések