A magyar hős, Baumgartner Zsolt a Minardinál: Egy legendás pillanat az F1 történetében

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az olasz kiscsapat ülést ajánlott a magyar pilótának, Zanardi díjat adott át Schumachernek, Kobayashi debütál és Kobayashi kimarad: ezek voltak december 17. hírei az F1-ben.

2022-ben a Mercedes alapjaiban változtatja meg új autóját, míg a Ferrari csak a 2022-es autó hibáit igyekszik javítani 2023-ra. Toto Wolff szerint a 2023-as autót az idei tapasztalatok alapján újragondolják, míg a Ferrarinál Mattia Binotto az idei hibák kijavítására koncentrál az ő ötletei alapján.

2021-ben megrendezték a 2021-es szezon összautósportos évzárót, ahol átadták a világbajnoki trófeákat és különdíjakat. Lewis Hamilton két díjat is kapott, de nem volt jelen a botrányos szezonzáró után.

2020-ban Jost Capito érkezett a Williams istálló vezérigazgatójaként. A tapasztalt szakembernek a feladata, hogy elindítsa a grove-i csapatot az előrelépés útján, elemelje a problémákat és tegye meg a szükséges lépéseket – Capito pedig nem sokat késlekedett, és azonnali, látható fejlődést ért el az istállóban.

2019-ben Charlie Leclerc a Ferrari-nál még maga is meglepve túlszárnyalta saját elvárásait. A fiatal monacói versenyző a második F1-es évében hét rajtelsőséget és két futamgyőzelmet szerzett a vörös autóval.

2018-ban Robert Kubica megérti azokat, akik kétségeket táplálnak képességeivel kapcsolatban, mivel kis híján elveszítette az egyik karját egy ralibalesetben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések