Fernando Alonso visszatér a Renault-hoz: A családja újra otthonra talál

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Történtek érdekes kijelentések január 29-én az elmúlt szűk két évtizedben – nézzük, hogy az egyes években milyen F1-es hírek jelentek meg ezen a napon 2000-től kezdve.

Magyarul:

2023: Mark Webber szerint a Red Bull marad a „legveszélyesebb” csapat a 2023-as világbajnokságon, még a költséglimit korlátozásai ellenére is.
2022: Franz Tost szerint Pierre Gasly további fejlődést mutathat a következő szezonban az AlphaTauri csapatánál.
2021: A Liberty Media úgy dönt, hogy megszünteti a 15 óra 10 perces rajtidőpontokat a 2021-es szezonban, és újra egész órakor indulnak a futamok.
2020: Fernando Alonso arról beszél, hogy Lewis Hamiltonnak is vannak gyenge pontjai, amiket szívesen kipróbálna a 2021-es visszatérése után.
2019: A versenypromóterek szövetsége kritizálja a Liberty Mediát, amiért a fizetős csatornák felé tereli a TV közvetítéseket.
2018: Toto Wolff megvédi Sergio Marchionne vezetői munkáját a Mercedesnél, és elismeri, hogy a Ferrari elnöke jól végzi a dolgát.
2017: Adrian Newey szerint Max Verstappen hasonlít Nigel Mansellre, mindkettejük stílusa nagyon felismerhető.
2016: Esteban Gutierrez elégedett a döntésével, hogy a Ferrari tartalékpilótája lett, mivel ezzel visszatérhetett a Haas versenyzőjeként.
2015: Fernando Alonso felkészült arra, hogy az új McLaren-Hondánál kezdetben nehézségek lesznek, de bízik abban, hogy a csapat gyorsan fejlődik majd.
2014: A Mercedes-motoros csapatok dominálnak a jerezi teszten, míg a Renault-motorokkal küszködnek.
2013: Mark Webber flegmán reagál dr. Helmut Marko kritikájára, amelyek az ausztrál képességeiről szóltak.
2011: Aldo Costa szerint a pilótáknak túl sok gombbal kell foglalkozniuk vezetés közben, ami elfogadhatatlan.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések