Az F1 történelem legnagyobb rivalizációja: Alonso vs. Kubica

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


„Ne változtassátok meg Kimi Raikkönent!”, Schumacher megkezdte a visszatérés előtti tesztelést, Buttonnak párbajon kell bizonyítania Junqueira ellen: ezek voltak január 12. F1-es hírei.

2023: A Cadillac és az Andretti bejelentette, hogy beszáll az F1-be, és izgatottak a száguldó cirkuszban való szereplés lehetőségétől, annak ellenére, hogy a szereplőket kevésbé lelkesen fogadták.
2022: Robert Kubica az Alfa Romeo tartalékpilótájaként új sorozatban, az WEC-ben fogja tesztelni magát a Premával, Louis Deletrazzal és Lorenzo Colomboval csapattársaként az LMP2-es kategóriában.
2021: Az eredetileg kiadott F1-es versenynaptár nem maradhat érvényben, mivel az Ausztrál Nagydíjat el kellett halasztani, és helyette Bahreinben kezdődik a szezon.
2020: Charles Leclerc úgy érzi, még sokat kell tanulnia ferraris csapattársától, Sebastian Vetteltől, bár első közös évükben jobban teljesített nála győzelmek, pole-ok és pontok tekintetében.
2019: A Renault ügyvezetője szerint a tervezett költségsapka nehéz helyzetbe hozza a nagyobb csapatokat, akik létszámkorlátozásra lesznek kényszerítve, ami mindig érzékeny kérdés.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések