F1-Archív: Alonso dupla büntetése

F1-Archív: Alonso dupla büntetése

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A spanyol pilótát kétszer is elmeszelte a versenybíróság, Schumacher előrekint, Massa hazamehet, Christian Horner pedig nem tud dönteni – az elmúlt húsz év F1-es hírei augusztus 4-én.

Az F1 és az FIA között továbbra is fennáll a nézetkülönbség a 11. csapat bevonását illetően, Mohamed ben Sulayem azonban támogatná egy amerikai és kínai gyári csapat érkezését a sportágba.
Otmar Szafnauer elismerte, hogy Fernando Alonso kora miatt nem kötött vele hosszú távú szerződést az Alpine-nál, ez okozta távozását a csapattól.
Toto Wolff szerint a Valtteri Bottas által okozott tömegbaleset nem befolyásolja a Mercedesnél a 2022-es felállásukat érintő döntést, mellette George Russell is esélyes a helyére.
A Pirelli megállapította, hogy a túl hosszú etapok miatt voltak abroncsdefektjeik a 2020-as Brit Nagydíjon, érintettek voltak többek között Lewis Hamilton és Valtteri Bottas is.
Lewis Hamilton taktikai húzással nyerte meg a 2019-es Magyar Nagydíjat Max Verstappen előtt, aki 66 kört vezetett a 70 körös futamon.
2018-ban Daniel Ricciardo búcsúzott a Red Bull csapattól, hogy új kihívások elé nézzen a Renault-nál, 10 év együttműködés után.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések