Raikkönen döntése: Ferrari vagy Toyota?

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Két csapat bejelentkezett a McLaren finnjéért, a Sauber cunami miatt törölte autóbemutatóját, Schumacher menedzsere figyelmeztet a téves hírekre, Palmer szerint nem árt meg másfél év kihagyás: ezek voltak az F1-es hírek január 4-én 2000 óta.

A Formula-1 2023-as szezonjában visszakerülhet a sanghaji futam a naptárba, miután a kínai állam jóváhagyta a verseny megrendezését. Azonban ez nem valósult meg, és a versenyt sem rendezték meg abban az évben.
Daniel Ricciardo személyi edzője szerint 2022-ben csapatváltás után a világbajnoki cím a célja a pilótának, és úgy véli, hogy elég jó ahhoz, hogy megnyerje a bajnokságot, ha megkap egy jó autót. Azonban Ricciardót később kirúgta a McLaren csapata.
Jean Todt, az FIA elnöke szerint a COVID még mindig jelentős hatással lesz a 2021-es szezonra, és nem lesz teljesen normális.
A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto szerint Mick Schumacher ideális jelölt lenne egy Formula-1-es ülésre, és a csapat sokat vár tőle a jövőben. Mick Schumacher a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia.
A Nürburgring tárgyalásokat folytat a 2019-es Német Nagydíj megrendezéséről, amely az előző években pénzügyi nehézségek miatt kimaradt a naptárból.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések