A Formula 1-ben úttörő Hermann Tilke: így alkotja meg exkluzív versenypályáit

A Formula 1-ben úttörő Hermann Tilke: így alkotja meg exkluzív versenypályáit

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Hermann Tilke 2020-ban, a Formula Podcastnek adott exkluzív nagyinterjúban mindent elárult saját pályafutásáról és az F1-es pályaépítés rejtelmeiről. Érdemes újrahallgatni!

Tilke munkásságában Las Vegas után következik Qiddiya Szaúd-Arábiában, ahol Alexander Wurz közreműködésével 2027-re építik fel az új pályát. A látványtervek alapján extravagáns, ultramodern létesítmény várható Rijád közelében, melyről már most megoszlanak a vélemények.

Tilke pályái sokszor vitákat szülnek, azonban érdemes mélyebben megismerni az alkotásokat. Mészáros Sándor interjúja Tilkével a Formula Podcastban bepillantást nyújt a pályatervezés kulisszatitkaiba, a megrendelők igényeire, helyi adottságokra és versenyzői javaslatokra való tekintettel. Az exkluzív beszélgetés útmutatót ad a pályatervezés rejtelmeibe, és olyan részleteket is felfed, melyekről eddig keveset tudhattunk.

A 2020 decemberében megjelent nagyinterjú a Formula Podcastban érdekes részletekkel és különleges sztorikkal szolgál Tilkéről és munkáiról. Most újra érdemes meghallgatni a beszélgetést, különösen, hogy Tilke újabb F1-es pálya tervezésén dolgozik!”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések