Az „Európa-szerte ismert üzletember tiszteletét teszi a Kiss Norbi Macskaárvaházban

Az „Európa-szerte ismert üzletember tiszteletét teszi a Kiss Norbi Macskaárvaházban

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Othmar Michl, az Uniqa Biztosító Zrt vezérigazgatója is ellátogat március 25-én, hétfő, Kápolnára a Macskaárvaház Alapítvány Gyümölcsoltó Boldogasszony Napi zöld ünnepre.

Othmar Michl, az Uniqa Biztosító Zrt vezérigazgatója, magyar kormány ausztriai gazdasági kapcsolatait segítő üzletember, március 25-én ellátogat Kápolnára a Macskaárvaház Alapítvány Gyümölcsoltó Boldogasszony Napi zöld ünnepére.

A civilszervezet kuratóriumi elnöke, Bóday Pál elmondta, hogy Michl úr a magyarok és Magyarország nyelvének, kultúrájának kitűnő ismerője, hisz abban, hogy a kulturális és környezetvédelmi kapcsolatok elősegíthetik a gazdasági együttműködést a két ország között.

Michl úr régi barátja az alapítványnak és segíti az ausztriai partnerekkel való együttműködést, például az osztrák állatvédő civil szervezetekkel.

Az egyik legnagyobb eredménye az állatmenhellyel való kapcsolatának, ahol egy osztrák-magyar zenei projekt is kialakulhat.

A Macskaárvaház Alapítvány két önkéntese, Náksi Attila és Báder Ernő az örökérvényű Stille Nacht különleges változatát készíti el az ünnepre, melyhez Othmar Michl is csatlakozik, és egy osztrák feketefenyővel gazdagítja a közösségi erdőt.”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések