A határok tiszteletben tartása: Horner szerint elég a családba való betolakodásból

A határok tiszteletben tartása: Horner szerint elég a családba való betolakodásból
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Biztos benne, hogy kitölti 2028-ig szóló szerződését Verstappen, akinek beszélt apjának annak nyilatkozata után, és itt az ideje továbblépni: megsorozták kérdésekkel a Red Bull F1-es főnökét.

Christian Horner volt a központi szereplő a Szaúd-arábiai Nagydíj előtti FIA sajtótájékoztatón. A média leginkább az elmúlt hetek eseményeivel kapcsolatban kérdezte, különös tekintettel Jos Verstappen nyilatkozatára. Horner elárulta, hogy a csapat a jövőre koncentrál, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék világbajnoki címeiket. Az idősebb Verstappennel folytatott beszélgetésekről keveset árult el, de hangsúlyozta, hogy mindenki érdeke, hogy Max Verstappen kihozza magából a legjobbat.
A csapatvezető biztos abban, hogy Verstappen hűséges lesz a Red Bullhoz, és a jövőben is az istállóval marad. A 2028-ig szóló szerződés komolyságát hangsúlyozta, és bizalmát fejezte ki a holland versenyző iránt. A vádakról szólva Horner kijelentette, hogy a csapat a szezonra koncentrál, és nem szándékoznak részletekbe bocsátkozni az esetleges ellene szóló vádak kapcsán. A Red Bull Racing továbbra is Verstappen sikerére és a harmonikus csapatmunkára építkezik a jövőben.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések