A Zene és Jótékonyság Találkozása Kiss Norbi kápolnai Macskaárvaházában!

A Zene és Jótékonyság Találkozása Kiss Norbi kápolnai Macskaárvaházában!
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Közös zenei projekten dolgozik a világhírű magyar Dj, zenei producer Náksi Attila, és a Kápolnán élő nemzetközi hírű hegedüművész, primás, Báder Ernő?

Báder Ernő és Náksi Attila egyetértettek abban, hogy a zenéről való beszéd helyett inkább hallgatni kell, és csak akkor téma lesz, ha már van mit hallgatni. A közös zenei projektjük egyelőre csak ötlet szinten van, de a karácsonyi időszak közeledtével válik igazán aktuálissá. Báder Ernő sejtelmesen és viccesen nyilatkozott erről, elárulva, hogy semmi sietség nincs, és csak akkor lesz tényleges lépés, amikor készen állnak rá.

Március 25-én délelőtt 11-kor Báder Ernő és Náksi Attila találkozója lesz Kápolnán. Ez alkalommal nem a zeneszerzés lesz a fő téma, hanem a Gyümölcsoltó Boldogasszony Napja alkalmából faültetés és önkéntes állatvédelmi munka. Az eseményen több neves személyiség is jelen lesz, köztük főispán, egyetemi tanár, alpolgármester, üzletember és autóversenyző, akik támogatják az alapítvány munkáját.

Náksi Attila hozzátette, hogy a különböző zenei világokból érkező művészek véleménye szerint sem rossz ötlet egy ilyen együttműködés a természet és állatvédelem területén, hiszen egy korábbi faültetés alkalmával már felmerült a közös munka gondolata.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések